My New Boot

February 15, 2008 at 4:00 pm 1 comment

boots_2008_feb.jpg antishokk1.jpg
hari aku pake sepatu boot baru.. kayanya bakal jadi boot favorite karena ketinggian hak-nya paling rendah di antara sepatu sepatu boot lainnya. Boot ini katanya sih cukup membuat kaki kita tetap sehat karena ada technology-nya yaitu anti-shokk…

Entry filed under: Product & Marketing, Technology and Gadgets. Tags: .

Snoopy & Friends my greeny work-space

1 Comment Add your own

  • 1. Reza  |  August 5, 2008 at 10:59 am

    Mantap bootnya… aku jg tiap hari pake boot karena safety reason untuk”olah raga bermotor”..^_^ malah aku ngerasa aneh aja kalo naik motor gak pake boot, rasanya seperti ada yang kurang (kurang nge-boot maksudnya)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


hello ^_^ thanks for visiting my 'e' - a little place to share with... it aint my first blog.. but i've using it since year 2005 where previously used for 2-years only... guess, renewing things is more common lately *_^ im waiting for ur comments & inputs... if u have questions, just fill-in the email address when u write comment, i might answer here or as an email... (i keep ur email private) .... ^_^ talk to u soon, cheers!
February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Archives

Blog Stats

  • 33,653 hits

%d bloggers like this: