puncak – cipanas

July 6, 2005 at 2:29 pm Leave a comment


minggu lalu… dari rabu sore ampe jum’at siang ada workshop customer care… nah, aku yg diutus dari divisi (diutus? kaya dubes ajah.. heheheee)……
lllaammmaaa banget rasanya dah nggak lewat jalur puncak… lalu-lintas tol jagorawi padat banget pas hari kamis.. banyak rombongan anak2 sekolah TK/SD yg pergi naek bis… walhasil pas keluar tol, supir pake jalan kampung… untung supirnya orang Bogor, jadi dia ngerti jalanan… tapi speed-nya ituloh… 120-140 km/jam….
jalanan masih seperti yg dulu.. halus.. hehehee… yg beda tuh factory outlet yang tersedia.. hihiiihiii… sebenarnya pengen mampir…. cuma liat perjalanan yang panjang dan kebetulan Naisha lagi nggak enak badan.. ya udah, meluncur ke jakarta ajah….

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

jalan-jalan ke mall are you a psikopat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


hello ^_^ thanks for visiting my 'e' - a little place to share with... it aint my first blog.. but i've using it since year 2005 where previously used for 2-years only... guess, renewing things is more common lately *_^ im waiting for ur comments & inputs... if u have questions, just fill-in the email address when u write comment, i might answer here or as an email... (i keep ur email private) .... ^_^ talk to u soon, cheers!
July 2005
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Blog Stats

  • 33,653 hits

%d bloggers like this: