.. dari blog lama…

January 29, 2004 at 3:45 pm Leave a comment

Thursday, January 29, 2004
hhuuhhh…… what a day….. udah kerasa mulai naek load kerja nih…. my boss say : mulai kerja yah… jangan maen game lagi…. waduh pak, baru senggang makanya bisa mbikin blog, dah mo’ kerja lagi?…. anyway.. it’s just been started at 3 pm… heheheheeeee…. tapi kapan gue dapet flash disk gratis yah?

Tuesday, January 27, 2004
pagi semua… malem tadi ujan.. jadi jalan macet deh…pagi ini aku ngedit tampilan…
Alhamdulillah…. bisa deh nempatin counter dengan baek dan benar….

Monday, January 26, 2004
hhhmmmm…. dah lama gue pengen bikin ini blog… kesampean…bukan berarti blog gue bagus.. tapi gue bisa nyelesein step-by-step bikin blog… heheheeenyang ngasih tau nih website De… ntar rencananya mo insert gambar-2 ah….

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

.. suami – istri …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


hello ^_^ thanks for visiting my 'e' - a little place to share with... it aint my first blog.. but i've using it since year 2005 where previously used for 2-years only... guess, renewing things is more common lately *_^ im waiting for ur comments & inputs... if u have questions, just fill-in the email address when u write comment, i might answer here or as an email... (i keep ur email private) .... ^_^ talk to u soon, cheers!
January 2004
M T W T F S S
    Jul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Archives

Blog Stats

  • 33,652 hits

%d bloggers like this: